Printed From:

 

 

Együttérzés és egymásra figyelés, azokon a napokon is

Sokunknál előzetes jelek intenek arra, hogy közeleg a havi menstruációnk. És sokunk előre tervezgeti, mit is mond a párjának, férjének, hogy az értően élje át velünk ezt a megváltozott állapotot.

MAT-HU-2000369 (2020.09.15.)

#Magabiztos Nőnek lenni Jó

#MagabiztosNőnekLenniJó

Azt mondják gyengébbek nem. Mi tudjuk, hogy nőnek lenni erő. Látogass el a https://nlc.hu/magabiztos-nonek-lenni-jo/ honlapra, vagy böngéssz a https://www.nospa.hu/magabiztos-nonek-lenni-jo oldalon, ahol olyan témákkal találkozhatsz, mint a menstruáció, nőiesség vagy a felnőtté válás nehézségei.
Légy magabiztos! A No-Spa segít, hogy ne görcsölj rá a menstruációra.
SAHU.DRT.20.04.0220 (2020.04.29.)


 

 

Görcsoldó vs. fájdalomcsillapító – te tudod, mikor melyikre van szükség?

Élete során bizonyára mindenki tapasztalt már valamilyen fájdalmas görcsöt a hasa tájékán, de valószínűleg jóval kevesebben vannak azok, akik pontosan tudták, mi okozta a problémát. Mi ilyenkor a teendő? Fájdalomcsillapítóra vagy görcsoldóra van szükségünk? Tudtad, hogy a fájdalomcsillapítás és görcsoldás nem ugyanaz?


SAHU.DRT.20.03.0143 (2020.05.21.)

 

 

Tudod mi a jó a menstruációban?

A nővé válás természetes velejárója a menstruáció, mégis jellemzően negatív érzelmek és félelem övezi az első alkalmak jelentkezését. Szerencsére egyre tudatosabban válunk szülővé, így gyermekeink beavatása könnyedebb és pozitívabb folyamattá válik.


SAHU.DRT.20.04.0205 (2020.04.24.)

Menstruációs tippek, hogyan éld túl a nehéz napokat a suliban/egyetemi előadáson/munkahelyeden?

A menstruációval járó kellemetlenségek minden hónapban jelen vannak, de ettől nem áll meg az élet, ugyanúgy teljesíteni kell a suliban vagy munkahelyen. Íme néhány tanács, hogy könnyebben vészeld át a nehéz napokat.

Hol görcsöl? Megmondjuk, mi lappanghat mögötte

Az alhasi görcsök intenzitása, pontos megjelenési helye és kisugárzása sokat elárul a kiváltó okról is. Szúró, görcsös, tompa, nyomó, szorító fájdalmak – honnan tudhatjuk, mi okozza őket? Cikkünk most segít „helyére tenni” a különböző gyötrelmeket.

 

Kapcsolat

  • Opella Healthcare Commercial Kft.
  •  1138 Budapest,
    Váci út 133. „E” épület, 3. emelet
  •  +36 1 505-0055
  •  www.sanofi.hu
Utolsó módosítás: 2022.08.15.